Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Trouwen in stijl? Deze 15 foodtrucks zorgen ervoor!

Ga je binnenkort trouwen? Dan moet je deze foodtrucks gezien hebben! Op foodtruckbestellen.be staan talloze prachtige rollende keukens die je bruiloftsfeest net dat beetje extra geven.

Ga je binnenkort trouwen? Dan moet je deze foodtrucks gezien hebben! Op foodtruckbestellen.be staan talloze prachtige rollende keukens die je bruiloftsfeest net dat beetje extra geven. Van de meest prachtige wagens tot gastronomische hapjes: met deze foodtrucks trouw je in stijl. Zo weet je één ding zeker: aan het eten en drinken gaat het niet liggen!

Trouwen in stijl: de beste mobiele keukens voor een fantastisch trouwfeest met foodtrucks!

Voor een klinkende bruiloft

Waar getrouwd wordt, daar moet geproost worden! Wie wil klinken in stijl heeft keuze te over. Heerlijke champagne, gin-tonic of cocktails; of wat te denken van wat sterkers, zoals een stoere rum? Deze vijf foodtrucks schenken het voor je. Zo kan jouw trouwfeest met foodtrucks niet meer stuk!

trouwfeest met foodtrucks
De allerlekkerste wijnen vind je bij Bar Estivo
trouwfeest met foodtrucks
Gin-tonics met een selectie van de állerbeste gins: dat is Ginclusive
trouwfeest met foodtrucks
Klassiek en stijlvol, dat is Laïs Bubbles Bar. Met de lekkerste champagnes en cava’s!
De allerbeste cocktails serveren ze bij Bar Zar. In hun eigen woorden: the sky is the limit!
Trakteer je gasten op stoere en stijlvolle rums en rum-based cocktails bij Rob’s Rum ’n Roll.

Dinner & bites

Of je nu een foodtruck inhuurt om je gasten van heerlijke snacks en hapjes te voorzien, of voor een complete maaltijd: bij deze foodtrucks zit je sowieso goed. Verfijnde hapjes, bijzondere hoofdgerechten, in alle soorten stijlen. Het maakt niet uit of je een chique of stoere bruiloft hebt – voor iedere stijl is er de perfecte foodtruck.

Verfijnd en kwalitatief hoogstaand fingerfood vind je bij de Fingerfood truck. Hier verzorgen ze je feest van A tot Z!
Bij A-petit serveren ze gastronomische ‘Apero’: verfijnde mediterrane hapjes voor de perfecte bruiloft!
Denk je foodtruck, denk je streetfood. Maar voor je bruiloft wil je wel iets stijlvollers. Dat krijg je bij Copperdog: ‘streetfoodchique hautedogs’!
Een barbecue op topniveau: de heren van Tømmer weten hoe ze originele, verfijnde gerechten moeten maken. Niet voor niets zijn ze gespecialiseerd in trouwfeesten!

Taart & zoetigheid

Wie bruiloft zegt, zegt bruilofttaart. Wil je eens iets anders dan de klassieke taart, dan moet je bij deze foodtrucks zijn! Van taarten tot cupcakes tot heerlijke petit-fours: deze stijlvolle zoete lekkernijen geven je huwelijksfeest nèt die extra touch.

Ambachtelijk ijs, taarten, cupcakes en meer: bij Lizzy kan het allemaal!
IJs, cupcakes én cava: bij Café Crème weten ze wat nodig is voor een fantastisch trouwfeest!
Zomerse bruiloft? Kies voor de artisanale ijsyoghurts van Fruges, geserveerd vanuit een klassieke Britse wagen.
Bij Sweets on Wheels kun je terecht voor álles wat zoet is: wafeltaartjes, dessertbuffetten, petit-fours… Om je gasten ultiem te verwennen.
Originele zoetigheden vind je bij Sweeties on Tour: hun signature dish is de bubblewaffle. Daarnaast serveren ze heerlijk zelfgemaakt gebak!

Wil jij ook een trouwfeest met foodtrucks organiseren? Op foodtruckbestellen.be vind je meer dan 500 foodtrucks die jouw bruiloftsfeest compleet kunnen maken!

trouwfeest met foodtrucks

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je trouwfeest. Geniet met vrienden en familie samen van een heerlijke bruiloft met dito eten en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht